- Nimfa
- Narys
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 166
Re: Reductil liekninantis preparatas
babuka rašė:o kaip salutiniai poveikiai ? pvz . kepenis ,inkstai ,sirdis nenukentes ? 
As apie tai negalvoju kazkaip. Jeigu jau bijociau ir galvociau,tai tikrai tada negerciau. Nes norint kazka pasiekti,reikia ir kazka aukoti. O grozis reikalauja auku. geriu jau 9men. ir nieko blogo nejauciu,tik va miegas tai sutriko,bet ten ir parasyta kad bus salutiniu poveikiu,bet ju nereikia baimintis. 
|
|
- babuka
- Narys
- Registravosi: 2009-01-12
- Žinutės: 63
ir kaip sekasi tau per tuos 9men mesti svori?
- Nimfa
- Narys
babuka rašė:ir kaip sekasi tau per tuos 9men mesti svori?
Labukas babuka.  parasusiu tau i pasta. o siaip viskas gerai,jau atsikraciau 5kg,liko 2kg. Iki finiso 
- babuka
- Narys
dziaugiuosi uz tave is visos sirdies Nors kazkam sekasi . As nesuprantu kas su mano svoriu ,uzstrygo ties 80kg ir nei krust 
- Nimfa
- Narys
- babuka
- Narys
sveikute , Nimfa . Jau pajudejo i prieki mano svoris . Ja obaldela uz mano pastovios ribos svoris sujudejo pagaliau i prieki. ziuresim kaip bus toliau .Padarysiu pertrauka savaitei ,o po tuo vel pirmyn .
- Nimfa
- Narys
babuka rašė:sveikute , Nimfa . Jau pajudejo i prieki mano svoris . Ja obaldela uz mano pastovios ribos svoris sujudejo pagaliau i prieki. ziuresim kaip bus toliau .Padarysiu pertrauka savaitei ,o po tuo vel pirmyn .
Labukas. Na saunu tikrai,matau net ant lenteles. O kaip pacios savijauta,kaip nuotaikos,kaip seimyna laikosi?
- babuka
- Narys
neturiu visiskai nuotaikos ,nesuprantu kodel.Suirzusi . Ypac vyras nervina 
- Jurka
- Narys
- Registravosi: 2009-03-22
- Žinutės: 2
Sveikos merginos as taipat nuo rytojaus pradedu vartoti reductil. Ziuresim kaip seksis:rolleyes:
- Jurka
- Narys
- Registravosi: 2009-03-22
- Žinutės: 2
Va sndien isgeriau pirma kapsulike. Labai gerai jauciuosi, valgit nenoriu:D
- Jussta
- Narys
- Registravosi: 2009-04-07
- Žinutės: 1
As irgi geriau reductil....tris menesius is pradziu, tai numeciau 4kg. Kadangi ten parasyta, jog numetus maziau nei 2kg per menesi reikia nutraukti, tai ir nebegeriau daugiau. Nepraejus ne 2menesiams po nutraukimo, visi tie numesti 4kg ir sugryzo. Pabandziau dar karteli, geriau paskui 2menesius. Nukrito vel tie 4kg, bet tik nutraukiau, vel sugryzo. ir daug greiciau, nei pirma karta. Tai vat. Brangus malonumas ir rezultatas nekoks (trumpalaikis).
- Saulytė:)
- Narys
- Registravosi: 2009-03-30
- Žinutės: 8
Sveikos merginos:) Norejau suzinoti kur butu galima isigyti Reductil tableciu? 
- babuka
- Narys
Saulytė rašė:Sveikos merginos:) Norejau suzinoti kur butu galima isigyti Reductil tableciu? 
labukas . vaistinej .eurovaistinej pigiausiai . as geriau reduktil ir lindaxa . negeriau beveik 3 sav tu tableciu .Man nieko nesugrizo ,tik apetitas buvo padidejas .
- Saulytė:)
- Narys
- Registravosi: 2009-03-30
- Žinutės: 8
babuka rašė:Saulytė rašė:Sveikos merginos:) Norejau suzinoti kur butu galima isigyti Reductil tableciu? 
labukas . vaistinej .eurovaistinej pigiausiai . as geriau reduktil ir lindaxa . negeriau beveik 3 sav tu tableciu .Man nieko nesugrizo ,tik apetitas buvo padidejas .
Lindaxa irgi vaistinej yra pirkti? Kokios ju kainos?
- babuka
- Narys
Saulytė rašė:babuka rašė:Saulytė rašė:Sveikos merginos:) Norejau suzinoti kur butu galima isigyti Reductil tableciu? 
Lindaxa irgi vaistinej yra pirkti? Kokios ju kainos?
sio metu atpigino reduktili . Gaunasi jis pigesnis nei lindaxa .Bet as geriau daugiau lindaxa ,man ji labiau tiko .Nuo reduktilio man labai svaigo galva ir nelabai svoris krito . Nors ju sudetis ta pati ,tik firmos skirtingos siu vaistu . Vaistinej yra lindaxa taip pat (eurovaistinej) . 15mg
- iewiinia
- Narys
- Registravosi: 2009-05-05
- Žinutės: 6
Sweikos merginos sakykit o ta reductili vaistinej nusipirkti ar kaip? gyvenu ne lietuvoj kaip ji galima butu man isigyti?
- silan
- Narys
- Registravosi: 2009-05-06
- Žinutės: 3
jau kelis kartus meciau svori su reductil...pirma karta kg krenta greiciausiai... bet nustojus gert po metu ar pan. vis tiek atauga... aisku kaskart prisiekineju,kad kitaio maitinsiuos.. stengiuos,bet po truputeli vel viskas grizta.. ir vel is naujo metu..kaip uzburtas ratas...tik organizmuibijau,kad ta chemija kada nors atsilieps..bet be jos nepavyksta alkio suvaldyt.. ir beda, kad kuo toliau,tuo silpnesnis poveikis...
- kukis
- Narys
- Registravosi: 2009-06-25
- Žinutės: 1
labutis visoms,stoju i jusu gretas turiu ir as virssvori 25kg,meginti ka geriau patartumete 
- Svelni
- Narys
- Registravosi: 2009-03-29
- Žinutės: 1133
Patart, sveikai maitintis,mazesniom normom ir plius sportas.
"/tmp/upload/5ac13b9e05e1333d058f744b00664caaa9fb1204e815b7429975b31ae9cb31ee1/lrg-306-athletic.gif"
- prasmes_ieskotoja
- Narys
- Registravosi: 2008-11-25
- Žinutės: 212
Pritariu Svelni. Reikia mazinti porcijas ir daugiau judeti! Pasveik.lt radau patarimu kaip tik norintiems suliekneti:
pusryčiams - stiklinė žalios arbatos ir 2 obuoliai, iki pietų dar 2 obuoliai ir stiklinė arbatos ar sulčių, pietums prieš valgį stiklinė arbatos ar sulčių, kepta lašiša su daržovėmis, pavakariams arbata su sausainiu, vakarienei stiklinė arbatos ar biokefyro, grikių košė arba 5 grūdų košė su spirgučiais.
Kaip sveikai maitintis ir nepersivalgyti?
• Valgyti įvairų maistą. • Kuo daugiau valgyti daržovių ir vaisių. Biologiškai veiklios medžiagos padeda išvengti peršalimo ligų, stiprina imunitetą. • Išlaikyti normalų kūno svorį. Jeigu svoris didėja, mažiau valgyti, daugiau judėti. • Valgyti saikingai - mažinti vieno ar kito produkto kiekį, bet neatsisakyti jo visiškai. • Valgyti reguliariai. Užmiršus papietauti ar pavakarieniauti, ypač nespėjus papusryčiauti, rizikuojama patirti nekontroliuojamą alkį, kuris gali pastūmėti prie persivalgymo. • Per dieną išgerti apie 2 litrus skysčių. • Nėra “gerų” ar “blogų” maisto produktų. Yra sveika arba nesveika mityba.
|