Grožio dieta      

Japonų dieta

Skaityti komentarus (713)
Rekomenduok draugui
Spausdinti

Kaip ir bet kokioje kitoje dietoje, taip ir šioje yra savų apribojimų. 13 dienų laikotarpyje NEGALIMA vartoti: druskos, cukraus, alkoholio, miltinių patiekalų, saldumynų. Tarp valgymų galima neribotais kiekiais gerti virintą arba mineralinį vandenį (negazuotą). Dietos reikia laikytis tiksliai, nekaitaliojant patiekalų, jų eiliškumo, nes dieta tik tokia tvarka normalizuoja medžiagų apykaitą.

1 – oji diena:

Pusryčiai – juoda kava.
Pietūs – 2 kietai virti kiaušiniai, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi, stiklinė pomidorų sulčių arba vienas šviežias pomidoras.
Vakarienė – virta žuvis, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.

2 – oji diena:

Pusryčiai – juoda kava, džiūvėsėlis.
Pietūs – virta žuvis, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.
Vakarienė – 200 g virtos jautienos, stiklinė kefyro.

3 – ioji diena:

Pusryčiai – juoda kava.
Pietūs – žalias kiaušinis, 3 didelės virtos morkos su augaliniu aliejumi, 150 g kieto sūrio.
Vakarienė – obuoliai.

4 – oji diena:

Pusryčiai – juoda kava.
Pietūs – 1 didelė pasternoko arba petražolės šaknis, kepta augaliniame aliejuje, obuoliai.
Vakarienė – 2 kietai virti kiaušiniai, 200 g virtos jautienos, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.

5 – oji diena:

Pusryčiai – žalia sutarkuota morka sumaišyta su citrinos sultimis.
Pietūs – 500 g virtos žuvies, stiklinė pomidorų sulčių (pomidoras).
Vakarienė – virta žuvis, šviežių kopūstų salotos su augaliniu aliejumi.

6 – oji diena:

Pusryčiai – juoda kava.
Pietūs – 500 g virtos vištienos, šviežių kopūstų arba morkų salotos.
Vakarienė – 2 kietai virti kiaušiniai, šviežių morkų salotos su augaliniu aliejumi.

7 – oji diena:

Pusryčiai – arbata.
Pietūs – 200 g virtos jautienos, bet kokie vaisiai.
Vakarienė – galite pasirinkti iš ankstesnių vakarienių, išskyrus 3 dienos.

Nuo 8 iki 13 dienos dietą reikėtų pakartoti. Kai numesite 7-8 kg, normaliai maitintis galite 2-3 metus.

 

   
  Straipsnio komentarai (713)
daugiau
2014-07-06 10:02
Agne
Sveikos,man siandien pirma dietos diena noreciau paklausti kokia zuvi geriau rinktis?ka patartumete?:))
2014-06-04 19:48
lelija
labas vakaras. gal yra norinciu prisideti, rytoj pradedu laikytis, tam kad butu lengviau siulau kiekviena diena aprasineti. kas prisideda laukiu, kartu bus smagiau ir lengviau, nes si dieta nors ir daug maisto bet sunki yra ypac pirmomis dienomis.
2014-05-19 17:58
Jolita
O 5 diena cia vakarienei puse kg zuvies reikia suvalgyt - ar ne per daug?
2014-04-29 07:40
Lucimar
Tokių daržovių troškinių tai visokiausių būna pvz. vgenriškas lecso. Taigi šis tikrai ne Amerikos atradimas, bet skanu, todėl ir rekomenduoju :)Šis kiekis tikrai ne vienam asmeniui, bet ir ne kibiras – cukinijos mažos, baklažanai irgi, o ir pomidorai ne iš kaimo ;) Čia tik gal geriausiai matosi proporcijos. O šiaip, tai dažniausiai nieko neskaičiuoju ir nematuoju, tiesiog maždaug paimu ir tiek juk jokia ten bėda, jei karta bus mažiau cukinijos, o daugiau paprikos Bulvės man prie ratatouille kažkaip netinka Gal todėl, kad ratatouille asocijuojasi su vasara, lengvais valgiais, o bulvės labiau su žiema (nors prie šaltibarščių labai, labai welcome) *** Marinuoti baklažanai ***2 baklažanai1 litras balto vyno actoDruska, pipiraiPo 10 lapų šalavijo ir baziliko3 skiltelės česnakoAlyvuogių alyva Baklažanus supjaustyti išilgai ir plonai. Actą praskiesti vandeniu 1:1, užvirinti, įberti druską ir pipirus, į verdantį įdėti baklažanus, po 3 min. išimti. Kai baklažanai atvės, nusausinti. Baklažanus, supjaustytą česnaką ir žolytes dėti sluoksniais į stiklainį ir po truputi užpilti alyva. Svarbu, kad stiklainis būtų gerai prikimštas ir nebūtų jame oro. Po 3 dienų galima valgyti. Originaliai tai rekomenduojama valgyti (ir taip vaišino italų šeiminiame restoranėlyje) su alyvuogėmis, kepta paprika, kumpiu arba salami. Pastebėjimai: acto nebūtina imti tiek daug, galima tą baklažaną dalimis apvirinti. Lapų irgi neskaičiavau, tiesiog prikimšau ir tiek. Su druska ir pipirais tai pagal skonį, geriausiai įmesti vieną baklažano juostelę ir po to paragauti, skanu nebus, bet galima maždaug nuspręsti, ar užtenka druskos ir pipirų.************
VardasEl. paštas
Komentaras
Saugos kodas:
  Susije straipsniai  

Pasirinkite tinkamą arbatą lieknėjimui (19)

Mėta — aukso vertės augalėlis (21)

Bananus reikia valgyti kasdien (5)

Prancūziška dieta (55)

Dieta pagal temperamentą (8)

Daugiau sveikatos kasdien (8)